Отвори презентација Закажи состанок

Новости

ИНТЕРВЈУ БАБИЛИС, ПРВ ЧОВЕК НА ЕДС: Ќе учествуваме на јавниот повик за универзален снабдувач, очекуваме транспарентен избор

Енерџи деливери солушнс ќе учествува на јавниот повик што го распиша Владата за избор на универзален снабдувач со електрична енергија во земјава, открива во интервју за Фактор Милтиадес Бабилис, главен извршен директор на оваа компанија, која пред пет години беше купена од грчката ППЦ....

ДО КРАЈОТ НА АПРИЛ ПРЕДЛОГ ДО ВЛАДАТА ЗА УНИВЕРЗАЛЕН СНАБДУВАЧ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

До крајот на април е рокот за одлука за најповолната доставена понуда на повикот за избор на универзален снабдувач со електрична енергија и предлогот да биде доставен до Владата, информира денеска министерот за економија Крешник Бектеши....

Закажи состанокЗа понуди за снабдување со електрична енергија, Ве молиме испратете барање на struja@eds.mk