Новости

Black Friday понуда од ЕДС АД: Шест месеци попуст на трошокот за потрошена електрична енергија

Black Friday понудата која што ја подготви ЕДС АД за своите клиенти го обезбедува она што сите потрошувачи во овие кризни времиња го посакуваат – попуст на потрошената електрична енергија...

Линк со целосниот текст

ЕДС одбележува 10 години постоење - една деценија стабилен снабдувач и сигурен партнер

Energy Delivery Solutions (ЕДС) во текот на октомври годинава одбележи 10 години успешна работа на македонскиот енергетски пазар. Компанијата во текот на изминатата деценија со своето делување...

Линк со целосниот текст

Само групацијата PPC, чија членка е ЕДС АД Скопје со комплетна понуда за хидроелектраната „Чебрен“

Грчката државна компанија за производство на енергија ППС (или ДЕИ) е компанијата која до Министерството за животна средина и просторно планирање испрати комплетна понуда за доделување концесија...

Линк со целосниот текст

ЕДС АД Скопје се враќа на голема врата! Колку тендери за струја доби за неполни три месеци?

„Енерџи Деливери Солушнс“ (ЕДС) на голема врата се враќа на пазарот за снабдување со струја и тоа во услови на најголемата досега енергетска криза.

Линк со целосниот текст

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

ЕДС е уште подоминантен и на пазарот кај таканаречените мали потрошувачи, каде снабдувањето е неколкукратно помало.

Линк со целосниот текст